Модните тенденциии при дамските бански за 2020

Image Blog

Не се отчайвайте за летните си планове, хора!

Все още можете да носите бански костюм през този сезон, ако можете безопасно да получите достъп до плаж или имате басейн в двора.

Всички трябва да предприемем някои предпазни мерки и да направим промени в нашите планове за пътуване в условията на пандемия, която все още е налице, но понякога малко пазаруване може да ви помогне да отдалечите мислите си от стреса, дори само за малко. 

Ето някои идеи, които видяхме по модните шоута за този сезон.

Помислете за дръзки изрязани, ретро стилове и смели тропически щампи и цветове, бански с подплънки или с “прашка”, които поне ще ви накарат да се чувствате, като на почивка.

Тези тенденции за бански костюми са супер актуални и избора е толкова голям, че направо сте длъжни да намерите нов  бански костюм, който да ви говори.

Освен това, ако случайно сте в настроение за пазаруване - което предполагам, че сте, след като сте на тази страница - добавям и някои примери, които са налични към момента на fashionclub.bg в секцията за дамски бански костюми.Животински принтове

Дамски бански от две части, триъгълно горнище, животински принт в зелено

Животинските принтове няма да изчезнат скоро като модна тенденция и всичко от леопард до зебра или змия през този сезон беше по подиумите.

Дамски бански от две части, триъгълно горнище, животински принт в зелено

Заведи ме на диско

Мислете за тази тенденция, като за своя нов парти аутфит, който да носите на следващото плажно парти (Понеже тази година такива ще има в “изобилие”).

Дефилетата показаха толкова много искрящи материали като брокат, Lurex, метални фолиа и декорации, къдрички, колани, обемни текстури и др.

Стилът с едно рамо сериозно е в тенденция този сезон, а мекият метален оттенък е зашеметяващ.

Бански с висока талия

Бански с висока талия в леопардов принт и черно долнище тип боксер

Долнищата бикини с висока талия и висока кройка са в тенденция вече няколко сезона и ще останат така и този сезон, въпреки конкуренцията на другите стилове. Това заявяват и най-известните дизайнери, но според мен е въпрос на вкус. Лично аз съм пас по отношение на тези, по скоро Инстаграм, отколкото реални тенденции.

Бански с висока талия в леопардов принт и черно долнище тип боксер

Мога да вдъхна облекчено. Лично аз нося само дънки с бикини с висока талия (дълги проблеми с торса) и сега ще има още повече стилове, от които да избирате. Марки като Veronica Beard (на снимката вляво) предлагат ярки парчета през следващия сезон, за да сигнализират за по-оптимистичното усещане за топло време.Бразилски стил (Бразилиана)

Дамски бански от две части с изрязано долнище тип бразилиана в корал и тропически принт

Много ми допадна един слоган на марка за бански костюми, който заявява следното в своя акаунт в Instagram: „Защото нито едни бикини, никога не са твърде изрязани и нито един ханш (превода е малко адаптиран от мен) не е твърде голям“. Този цитат кратко обобщава процъфтяващата (добре де, технически е почти незначителна) бразилска тенденция за бикини, която забелязахме навсякъде - от плажовете, на които сме почивали, до акаунти в Instagram, които следваме, няма спасение от количеството задни части, които биват показвани щедро.

Дамски бански от две части с изрязано долнище тип бразилиана в корал и тропически принт

Жабо, къдрички, дипли или както там се нарича

Една от тенденциите, които ни вълнуват най-вече са диплите. Тази тенденция е за тези, които винаги искат да изпреварят останалите по актуалност. (Ако това е възможно)Нюанси на зелено

Независимо дали харесвате по-лесни нюанси като гора, каки или предпочитате по-тънки нюанси като липа, приемете любимото си зелено в летния си облик през този сезон и ще се почувствате много добре. Двуцветни

Наблюдавахме визиите на двуцветната тенденция от дефилетата за този сезон и се радваме да я видим как си проправя път и до плажовете. Тази тенденция по същество изглежда, че вашият костюм е разделен на две части, вертикално или хоризонтално, което доказва, че половината аутфит прави двойно забавление. :-)