Дамско Сако Fashion Club

60,00 лв.
Размер:
Количество

  • ГАРАНТИРАНА ЗАЩИТА НА КЛИЕНТА. Гарантираме връщане на парите Ви обратно, ако получената от Вас стока не отговаря на описанието или ако Вашият артикул не е доставен в рамките на периода на защита на купувача. ГАРАНТИРАНА ЗАЩИТА НА КЛИЕНТА. Гарантираме връщане на парите Ви обратно, ако получената от Вас стока не отговаря на описанието или ако Вашият артикул не е доставен в рамките на периода на защита на купувача.
  • БЪРЗА И СИГУРНА ДОСТАВКА. Очаквайте продуктите си с доставка в рамките на 2 - 7 работни дни в зависимост от наличността. БЪРЗА И СИГУРНА ДОСТАВКА. Очаквайте продуктите си с доставка в рамките на 2 - 7 работни дни в зависимост от наличността.
  • ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА. Върнете или заменете закупения от вас продукт при улеснена процедура. Можете да изберете да получите парите си обратно или ваучер за бъдеща покупка. ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА. Върнете или заменете закупения от вас продукт при улеснена процедура. Можете да изберете да получите парите си обратно или ваучер за бъдеща покупка.
  • AA2022
  • В наличност
  • Безплатна
Гарантирано сигурно плащане
Fashion Club
AA2022
2020-05-09

Спецификация

Цвят
Не е посочен

Спецификации

Може да ви харесат:

Дамска Жилетка Fashion Club В Сиво
30,00 лв.
Дамско Сако Fashion Club В Бежово
63,33 лв.
Дамско Сако Fashion Club В Бежово
53,33 лв.
Дамско Сако Fashion Club В Зелено
70,00 лв.
Дамско Сако Fashion Club В Черно
63,33 лв.
Дамско Сако Fashion Club В Розово
60,00 лв.
Дамско Сако Fashion Club В Розово
70,00 лв.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.