Дамска Риза с къс ръкав Fashion Club

73,33 лв.
Размер:
Количество

  • ГАРАНТИРАНА ЗАЩИТА НА КЛИЕНТА. Гарантираме връщане на парите Ви обратно, ако получената от Вас стока не отговаря на описанието или ако Вашият артикул не е доставен в рамките на периода на защита на купувача. ГАРАНТИРАНА ЗАЩИТА НА КЛИЕНТА. Гарантираме връщане на парите Ви обратно, ако получената от Вас стока не отговаря на описанието или ако Вашият артикул не е доставен в рамките на периода на защита на купувача.
  • БЪРЗА И СИГУРНА ДОСТАВКА. Очаквайте продуктите си с доставка в рамките на 2 - 7 работни дни в зависимост от наличността. БЪРЗА И СИГУРНА ДОСТАВКА. Очаквайте продуктите си с доставка в рамките на 2 - 7 работни дни в зависимост от наличността.
  • ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА. Върнете или заменете закупения от вас продукт при улеснена процедура. Можете да изберете да получите парите си обратно или ваучер за бъдеща покупка. ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА. Върнете или заменете закупения от вас продукт при улеснена процедура. Можете да изберете да получите парите си обратно или ваучер за бъдеща покупка.
  • AA3588
  • В наличност
  • Безплатна
Гарантирано сигурно плащане
Fashion Club
AA3588
2020-05-09

Спецификация

Цвят
Не е посочен

Спецификации

Може да ви харесат:

Дамска Блуза Fashion Club В Зелено
70,00 лв.
Дамска Риза Fashion Club В Бежово
56,67 лв.
Дамска Блуза Fashion Club В Бежово
50,00 лв.
Дамска Блуза Fashion Club В Бяло
50,00 лв.
Дамска Блуза Fashion Club В Синьо
56,67 лв.
Дамска Блуза Fashion Club В Бежово
56,67 лв.
Дамска Блуза Fashion Club В Розово
73,33 лв.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.