Компания

Случвало ли ви се е да обиколите мола и да не успеете да си харесате нищо?

Спокойно, това е съвсем нормално :-)

Повечето марки и магазини искат да осигурят продукти, които ще се харесат на по-голяма част от клиентите и затова предлаганите продукти обикновено са по-универсални, следват вече наложени модни тенденции и най-общо казано са предназначени за средно-статистическия вкус.

И ние имахме същия проблем. Но ние (и вие също) не сме средностатистическия потребител!

Ние сме хора със специфичен вкус. Ние искаме първи да изпробваме новите модни тенденции. Ние създаваме собствен стил. Изпреварваме модата и дори понякога сме вдъхновение за нашите приятели. ние искаме да сме уникални и единствени. 

Затова решихме да създадем този онлайн бутик. Искаме да подберем най-разнообразни стилове, в ограничени количества, така че всеки от нас да може да създаде собствен стил, който най-добре отразява неговия характер и индивидуалност, и освен това да бъде уникален.

Избягваме стандартното и универсалното. Ние търсим уникалното и да - екстравагантното.

Освободете духа си и бъдете себе си!

Ние смятаме че това е начина да бъдем по-щастливи, по-уверени и по-успешни във всичко.

FAshionClub.bg е ви донася световни модни тенденции броени месеци след, като са били представени в магазините по света.

Нашата мисия обаче е друга:

Нашият онлайн магазин е посветен на модата, която вие, нашите клиенти, създавате всеки ден.

Продукти

Продуктите предлагани на fashionclub.bg са подбрани артикули от нови, намалени или изчерпани колекции на световни марки от минали сезони. Съгласно изискванията на някои търговски марки, малка част от продуктите са с премахнат етикет. Въпреки това те имат вътрешен текстилен етикет указващ марката, размера, състава, както и държавата на произход, съгласно изискванията на действащата нормативна база в Европейския съюз.

Поради тази причина ние ги предлагаме на много изгодни цени.

Всички продукти са нови и неупотребявани. Всеки продукт е щателно проверен за дефекти. Ако случайно сме пропуснали нещо, ние с радост ще изпълним вашето желание било то да ви възстановим платената сума, да заменим продукта или да ви направим отбив от цената.

 

Мисия

Благодарение на дългогодишният ни опит в големи световни модни комании имахме възможноста да научим как да търсим, откриваме и доставяме, страхотни стилове на възможно най-добрата цена.

Нашата цел е да открием най-интересните и уникални продукти от подбрани световни брандове и да ги предоставим на нашите клиенти лесно и удобно, на възможно най-разумната цена.

Искаме дадем възможност на нашите клиенти сами да създават свой уникален стил в синхрон с най-новите световни модни трендове.

 

Приоритети

Нашият приоритет е модата и сподалянето на вдъхновения и затова сме винаги на разположение да си поговорим с вас за вашите модни предпочитания, търсения и оценка за нашата работа.

Присъединете се към бързо нарастващата общност и споделете вашия стил и предпочитания. 

Ако сте автор или блогър

Възползвайте се от нашата аудитория. Присъединете се към Facebook групите ни и публикувайте свободно вашите постове.

Станете гост автор в нашия блог или социални акаунти

Свържете се с нас за съвместна работа, обмен на опит или безплатна публикация на ваши материали в нашия блог

Ние подкрепяме всички модни и стайл блогъри - от току що стартиращи до професионалисти - пишете ни с вашето предложение как можем да ви подкрепим.

Свържете се с нас на следните координати.

Тел: 087 707 1516

E-mail: sales@fashionclub.bg

Или в социалните мрежи - ние живеем там ;-)

 

Разгледайте нашите вдъхновения и се включете в разговора в социалните мрежи

 

Facebook

Twitter

Instagram

Pinterest