ПРОДУКТИ

Продуктите предлагани в електронния магазин FashionClub.bg са част от актуални или разпродадени колекции, или колекции от минал сезон, без етикет. Те са 100% нови оригинални продукти от световни брандове. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН

 

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между „Е-Скейт” ЕООД с ЕИК 204650715, адрес София, ул. Иван Сусанин 62, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ, на електронния магазин „www.fashionclub.bg”, наричан по-долу „САЙТ”.

 

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

 

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

1. Наименование на Доставчика: “Е-Скейт” ЕООД

2. Данни за контакт: Email: sales@fashionclub.bg, тел: +359 877 071 516

3. Дружеството „Е-Скейт” ЕООД е вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, ЕИК 204650715

Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15,

тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24 факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

 

Начин за подаване на поръчки от клиенти:

 

Стъпка 1

Чрез натискане та бутон „Добавяне в кошница“ потребителя добавя съответния продукт към списък за покупка.

Стъпка 2

Клиентът трябва да въведе необходимите данни за контакт, фактуриране и доставка и да избере предпочитан начин на доставка и плащане.

Стъпка 3

Чрез натискане на бутон “Потвърждавам моята поръчка”, клиента изразява своето желание да закупи продуктите добавени в горепосочения списък за покупка.

 

Доставки и връщане

 

 1.       Поръчки направени до 14:00 ч. се предават на куриер в същия ден. Поръчките направени след 14 ч. се изпращат на следващия работен ден. Срок за доставка - 2 работни дни или според графика на Спиди за съответното населено място.
 2.       Доставката се осъществява с транспортна фирма Спиди. Разходите по доставката са за сметка на клиента.
 3.       За поръчки над 65 лв с ДДС доставката до всички адреси в България е безплатна.
 4.       Доставка до адрес в България - 5 лв.
 5.       Доставка с друга куриерска компания по избор е за сметка на клиента.
 6.       Можете да върнете продукт в рамките на 30 дни след датата напоръчката, при условие, че продуктът и опаковката му са в изряден търговски вид, продуктите не са ползвани или изпрани. Разходите по доставката до нашия склад са за сметка на клиента.
 7.       Продуктите се изпращат опаковани с грижа за тяхното безопасно транспортиране.

Процедура за връщане и замяна

 1. Можете да върнете/замените продукт в рамките на 14 дни след датата на поръчката, при условие, че продуктът и опаковката му са в изряден търговски вид, продуктите не са ползвани или изпрани. Разходите по връщането/замяната на продукта са за сметка на клиента.

  Върнете/заменете лесно в няколко стъпки:

  1. Изпратете ни имейл на sales@fashionclub.bg с номера на Вашата поръчка и артикулен/ни номер/а на продукта/тите, които желаете да върнете/замените.

  2. Изпратете продукта/тите в оригиналната опаковка/кутия по куриер за Ваша сметка до офис Спиди Перник Склад - 127, ул. Софийско шосе 15.

  3. След получаване на пратката и проверка на състоянието на продукта/тите от наша страна, стойността на върнатия/те продукт/и ще бъде  Вивъзстановена по банков път или под формата на ваучер (по желание на клиента). 

 

Условия за ползване на ваучери издавани от FashionClub.bg

 

Ваучерите издавани от FashionClub.bg важат само и единствено за онлайн покупки от www.fashionclub.bg и дават право на отстъпка от крайната цена на дребно, за крайния потребител, под формата на процент или фиксирана сума. 

 

Всеки ваучер е валиден при следните условия:

 

 1.       Точно въвеждане от крайния потребител на съответния Код на ваучера.
 2.       Всеки ваучер има период на валидност.
 3.       Всеки ваучер е валиден за определена група продукти.
 4.       Даден ваучер може да дава право на фиксирана сума на отстъпка върху крайната цена на дребно на продуктите или цялата стойност на дадена поръчка, за които се предоставя ваучера.
 5.       Даден ваучер може да дава право на процент намаление от крайната цена на дребно на продукта, за които се предоставя ваучера.
 6.       Даден ваучер може да има минимална сума на покупката, за която може да бъде използван.
 7.       Даден ваучер, с конкретен код, може да бъде валиден определен брой пъти за всички потребители.
 8.       Даден ваучер, с конкретен код, може да бъде валиден определен брой пъти за даден потребител.
 9.       Даден ваучер може да бъде или да НЕ бъде съвместим с други ваучери или намаления в рамките на една поръчка.
 10.    Даден ваучер може да даде право на безплатна доставка за определен, предварително посочен брой поръчки, направени от даден краен потребител.
 11.    Отстъпките дадени от всеки ваучер, издаден от FashionClub.bg, се начисляват върху общата стойност на продуктите в дадена поръчка, за които е валиден съответния ваучер.
 12.    Отстъпките дадени от всеки ваучер, издаден от FashionClub.bg, се начисляват върху крайната продажна цена на дребно с включен ДДС.
 13.    Намалението на цената, което се предоставя чрез съответния ваучер, може да бъде използвано за посочените към ваучера продукти и за посочения към ваучера период.
 14.    При издаването на всеки един ваучер, крайния потребител получава имейл, в който са посочени всички конкретни условия за даден ваучер, като Общите условия, предмет на настоящия документ остават в сила.
 15.    Ако поради технически или други причини крайният клиент на дребно не е получил предварително условията за използване на конкретния ваучер, то клиентът може да се обърне към Отдел "Обслужване на клиенти" на FashionClub.bg, за да получи информация.
 16.    За да се възползвате от пълните предимства на ваучерите издавани от FashioClub.bg е препоръчително да се регистрирате като член на клуба, като посетите секцията "Моят профил" на САЙТА.
 17.    За да изполдвате даден ваучер, след като сте добавили продукти в своята „Количка“, влезте във вашата „Количка“, въведете точния код на ваучера в съответното поле обозначено с „ВАУЧЕРИ“ и натиснете бутона „Добре“. Вижте съобщението, което ще се покаже, за да разберете дали ваучерът е бил приложен успешно.
 18.    Следете активността, валидността и други детайли за вашите ваучери, чрез меню „Моите ваучери“ на САЙТА. За да ползвате меню „Моите ваучери“, трябва да бъдете регирстриран потребител (да имате регистриран профил) на FashionClub.bg.

 

Условия за поверителност

 

Личните ви данни са напълно защитени съгласно Законона за защита на личните данни на Република България. Ние няма да ги разкриваме пред трети страни освен, ако в този закон е предвидено друго. Сайта е базиран на платформа, която осигурява висока степен на сигурност на изпращаната от вас информация. Ако имате каквито и да било притеснения, ви молим да се свържете с нас по посочение по-долу начини.

 

тел. +359 877 071 516

email: sales@fashionclub.bg